Tuesday, February 14, 2012

Δελτίο Προόδου ΙΙ-Valentine's Edition

Ξεκινάμε με Μπέσυ, γιατί απλά με κάνει υπερήφανη! Βγαίνει φέτος από το THEIA Lab με παλτό! Και τι παλτό;! Η Ιαπωνία συναντάει τον Κεραμεικό κυρίες και κύριοι!




Συνεχίζουμε με Σχέδιο Μόδας και μαθαίνουμε να αποτυπώνουμε με στυλ όλων των ειδών τις πιέτες και τους φραμπαλάδες!



Η Σοφία μας παρουσίασε ένα πρωτότυπο αξεσουάρ: κασκόλ-φιόγκος. Σε σχέση με το πόσο έχει προχωρήσει στη ραπτική, αυτό της ήταν πολύ εύκολο να το φτιάξει μόνη της στο σπίτι. Μας το έφερε μόνο και μόνο για να ζηλέψουμε (και φυσικά το πέτυχε! I'd never say "no" to a bow...)


Το πατρόν και η ραπτική καλά κρατούν, σε όλα τα επίπεδα! Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Enjoy!



















 Το Σάββατο δεν κατάφερα να συμμετάσχω στο Yarn Loving Afternoon, όπου έπλεξαν καρδούλες (περιμένουμε photos από τις δίδες Φαμέλη), οπότε το έριξα στη μοναχική πλεκτική την Κυριακή...Αποτέλεσμα: ένας σκούφος-πείραμα (βγήκε με πολλά κέρατα -επικαιρότατο λόγω Βαλεντίνου κι αυτό...) κι ένα much more innocent βραχιόλι με λουλούδι, το οποίο κατασκευάστηκε υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της ανηψιάς μου Δανάης (7 ετών) και προσφέρθηκε -όπως άρμοζε- στη "μανούλα" της :)






Και γιατί δεν παρευρέθηκα στο πολυαγαπημένο μου Yarn Loving Afternoon; Γιατί παράλληλα, στο ισόγειο φιλοξενούσαμε τη Χαριτωμένη Βόντα, στα πλαίσια του Valentine's Beauty Express Seminar και είπα να ξεστραβωθώ, μπας και του χρόνου με βρει ο Βαλεντίνος engagé, αντί με σκούφο με κέρατα...



Μάθαμε ένα σωρό πράγματα. Εγώ συνειδητοποίησα πως πραγματικά δε γνώριζα τίποτα σχεδόν, ενώ η φίλη Ιωάννα (βλ. ακριβώς από κάτω) πλησιάζει επίπεδο master.
Φύγαμε μυρίζοντας υπέροχα, ενώ εγώ εμφανίστηκα στο Pop με επαγγελματικό μακιγιάζ (αφού διετέλεσα και χρέη μοντέλου -αμέ!). Όλες οι παρευρισκόμενες στο workshop αυτή τη στιγμή δοκιμάζουν στο σπίτι όλα τα πρακτικά tips της Χαριτωμένης για να λάμψουν απόψε στο ραντεβού τους!
Shine on girls!!!


Κι αφού το θέμα μας δεν ήταν το αδυνάτισμα (το αφήνουμε πάντα τελευταίο για το καλοκαίρι...), τσακίσαμε όλες τις προμήθειες σε κουλουράκια, αλλά και την τούρτα σοκολάτα-πορτοκάλι! (Το peeling σβήνει τα ίχνη μιας τέτοιας παρεκτροπής-όχι;)



 Μένει μονάχα να ευχηθώ σε όοοοοοοοοολους όσους αγάπησαν και αγαπούν το THEIA Lab...

Όσοι θα περάσουν μόνοι την αποψινή βραδιά, ξέρουν πως εδώ πάντα τους περιμένει πολλή αγάπη, κι όταν χρειάζεται, και μια ζεστή αγκαλιά :)

***Thank you for being around***

No comments:

Post a Comment