Friday, March 23, 2012

Ανοιξιάτικο Πρόγραμμα THEIA Lab :)



Η Άνοιξη μπήκε για τα καλά, μυρίζει λουλουδάκια και ήλιο (γιατί επιτρέψτε μου να πω πως και ο ήλιος "μυρίζει" -ζεσταίνει τα πάντα και αναδύεται το φυσικό άρωμα από το κάθε τι). Σε αυτό το κλίμα δε θα μπορούσαμε παρά να δημιουργήσουμε και νέα τμήματα στο THEIA Lab! Για πάμε λίγο αέρα ανανέωσης και δημιουργίας!

Σας παρουσιάζω καταρχάς, το πολυαναμενόμενο πρόγραμμα για τα τμήματα Πατρόν-Ραπτικής και Σχεδίου Μόδας Απριλίου-Ιουνίου 2012 :)


Όσοι έχετε ήδη ξεκινήσει να δημιουργείτε με την καθοδήγησή μας, μπορείτε να συνεχίσετε με "Φούστα ΙΙ" ή "Φόρεμα Ι" (αν το προηγούμενο τρίμηνο παρακολουθήσατε το "Φούστα Ι").
Αν έχετε ήδη καλύψει όλες τις Φούστες και το "Φόρεμα Ι", σας καλούμε να γνωρίσετε μεταξύ άλλων τη μαγεία του strapless, το μανικάκι και τους γιακάδες στο "Φόρεμα ΙΙ" ή το σαλβάρι, τη jupe-culotte και την παντελόνα στο..."Παντελόνι" (αναμενόμενο ε? ;p ). Το τμήμα του παντελονιού όμως μπορούν να το παρακολουθήσουν και όσοι απο εσάς έχουν κάνει τα δύο τμήματα φούστας (δηλαδή δεν είναι απαραίτητο να έχετε κάνει και Φόρεμα)!
Τώρα, για τους αρχάριους...ξέρω πως "καίγεστε" για ένα καλοκαιρινό φόρεμα, αλλά hold your horses:)
Θα πρέπει να περάσετε πρώτα από το "Φούστα Ι". Εκεί θα μάθετε τις βασικές ιδιότητες των υφασμάτων, πώς κόβουμε, πώς καρικώνουμε, πώς τρυπώνουμε, πώς ΡΑΒΟΥΜΕ (βασικό...) και, φυσικά, τι εστί "πατρόν"! Θα φύγετε με wonderful καλοκαιρινές φούστες -your own style, πάντα- και θα έχετε ουσιαστικά μάθει να πειραματίζεστε με ασφάλεια με όποια άλλη κατασκευή σας ενδιαφέρει (πχ μια τσάντα ή μια θήκη για τον καπνό θα σας φαίνεται ΠΑΙ-ΧΝΙ-ΔΙ!Yeah!)
[Για περισσότερες πληροφορίες για Πατρόν-Ραπτική, εδώ και για το Σχέδιο Μόδας εδώ].
Τις Παρασκευές συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε με στυλ (βέβαια) τις créations μας, ενώ Σάββατο απογευματάκι πιάνουμε και πάλι βελονάκι στα Yarn Loving Afternoons, πλέον για hot καλοκαιρινά αξεσουάρ και, εννοείται, το πλεκτό μαγιό μας!

Προσοχή-προσοχή (ταρα-τα-τα-ταααμ!) στις ημερομηνίες έναρξης:

* Φούστα ΙΙ (Πέμπτη): 19 Απριλίου
* Yarn Loving Afternoons: δε θα έχουν σταματήσει καθόλου :)
* Φόρεμα Ι (Τρίτη): 24 Απριλίου
* Φόρεμα ΙΙ (Τρίτη): 24 Απριλίου
* Φούστα Ι (Τετάρτη πρωί/απόγευμα): 25 Απριλίου
* Παντελόνι (Πέμπτη): 26 Απριλίου
* Φόρεμα Ι (Παρασκευή): 27 Απριλίου
* Σχέδιο Μόδας (Παρασκευή): 27 Απριλίου
* Φόρεμα Ι (Σάββατο): 28 Απριλίου
* Φούστα Ι (Σάββατο): 28 Απριλίου

Σας υπενθυμίζω πως όσοι συμμετάσχουν για πρώτη φορά στο τμήμα Πατρόν-Ραπτικής θα λάβουν δώρο υφασμάτινη τσάντα ΤΗΕΙΑ/Singer με basic αξεσουαράκια, ενώ όλοι οι μαθητές μας πλέον θα λαμβάνουν την προσωπική τους ΤΗΕΙΑ Lab ID card για σημαντικές εκπτώσεις σε επιλεγμένα καταστήματα υφασμάτων και για 30% έκπτωση σε όλες τις ραπτομηχανές Singer! :) 





Και σας υποσχέθηκα κι άλλα, σωστά;!

31 Μαρτίου ξεκινάει το brand new Happy Jewelry Creation Time με την αργυροχρυσοχόο Νιόβη Φλώρου. Θα μάθουμε να χρησιμοποιούμε πολυμερικό πηλό ("cernit"/"fimo") και υγρό γυαλί (In-Lay), αλλά και πως να κατασκευάζουμε πρωτότυπα κοσμήματα με Origami, αφού πρώτα όμως κάνουμε μια εισαγωγή στο κόσμημα για να γνωριστούμε με τα υλικά και τα εργαλεία μας και παραλάβουμε το τέλειο δώρο που έχει ετοιμάσει για εμάς ο lovely Μπάμπης από το εξίσου lovely Paperplace! Τονίζω πως δεν προαπαιτείται καμία γνώση επί του θέματος :)
Κοσμήματα θα φτιάχνουμε 15 ολόκληρες ώρες (5 τρίωρα), σε 5 διαδοχικά Σάββατα (εξαιρουμένου του Μεγάλου Σαββάτου).


Και, όχι, δε σας αφήνουμε εδώ! Γιατί 7, 21 και 28 Απριλίου το THEIA Lab υποδέχεται μια special guest που θα μας εισαγάγει σε μία σπάνια τεχνική! Με τη Μάρθα Χαραλαμπίδου ανοίγουμε το μπαούλο με τους retro θησαυρούς μας και φέρνουμε στην επιφάνεια headpieces! "Καπελίνια" μιας εποχής με χάρη δηλαδή, τα οποία θα στολίσουμε με φτερά, δίχτυ, χάντρες και δαντέλες!



Επειδή η χειροτεχνία έχει το σκύψιμό της, ξεδιπλώνουμε το ανάστημά μας με Hatha Yoga, τις Πέμπτες 19:30-21:00. Ε, αυτό δεν το περιμένατε! Ολιγομελή τμήματα, με 12€ συμμετοχή (ή 40€ το μήνα), υπό την καθοδήγηση έμπειρης instructor που μας δίνει προσοχή στον κάθε έναν ξεχωριστά (γιατί πολλά έχουν δει τα μάτια μας στις διάφορες ομάδες yoga...)Έναρξη: Πέμπτη 19 Απριλίου για ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή και κανείς δε φοβάται την παραλία φέτος!!!



Ελπίζω να σας ενθουσιάζει το νέο μας πρόγραμμα όσο και εμάς!!!

Μην ξεχάσετε να μας καλέσετε για την κράτηση της θέσης σας! Και όσους από εσας δε γνωρίζουμε, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά (Τρίτη-Σάββατο 11:00-20:00, μετά από τηλεφωνηματάκι στο 210 3600 449) για να σας λύσουμε τυχόν απορίες και, φυσικά, για το τσαγάκι ;)

Παραμένουμε σε επαφή για να σας πούμε για τις ταρατσάτες (!!!) διαλέξεις Μόδας και για το crash course καλοκαιρινών αξεσουάρ!!

Φιλούρες σβουριχτές και ανοιξιάτικες!σμακ!


2 comments:

  1. I look forward to startiiiiiiiinggggggg !!!!!!

    ReplyDelete
  2. Κριμα να μην υπαρχει κατι τετοιο και στην Θεσσαλονικη! Οχι οτι θα μπορουσα σιγουρα να το παρακολουθησω με το προγραμμα που εχω, αλλα θα υπηρχε μια πιθανοτητα τουλαχιστον :):)
    Καλη επιτυχια στα μαθηματα σας!!

    ReplyDelete