Friday, January 6, 2012

Εργαστήριο Δημιουργικής Μεταποίησης


Φόρεμα του Gary Harvey: επανάχρηση jeans :)
Δε σου κάνει ή δεν είναι της μόδας. Το χρώμα  ξεθώριασε και το μάλλινο μπήκε στο πλύσιμο. Η τσάντα της παραλίας γέμισε ασφυκτικά και τρύπησε. Το τζιν του αγαπημένου σκίστηκε, αλλά δε θέλουμε να το αποχωριστούμε (το φόραγε στο πρώτο ραντεβού άλλωστε). Άνοιξε ο μαρκαδόρος στην τσέπη του πουκαμίσου και το περσινό μας φόρεμα μας φαίνεται κοντό. Το ντεκολτέ της μπλούζας σαν να βάθυνε ξαφνικά και το λεοπάρ κολλάν δε βρίσκει θέση πουθενά.


ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!

Έλα στη ΤΗΕΙΑ και φέρε μαζί σαυ όλα τα ρούχα και αξεσουάρ που δεν έχουν ακριβώς...την πρώτη θέση στην καρδιά σου.
Θα μάθουμε να συνθέτουμε ποιότητες και υφές , να ταιριάζουμε ρίγες με λουλούδια, να ξηλώνουμε τα κομμάτια που δε θέλουμε, να αλλάζουμε  γιακάδες και να βάζουμε κουμπάκια. Τα μανίκια καμπάνα θα γίνουν μπομπέ και το εφηβικό μας  στρατιωτικό jacket θα μετατραπεί στο προσωπικό μας shopping bag. Η παλιά φανέλα εύκολα γίνεται φόρεμα και η ομπρέλα της παραλίας φούστα! Αυτά κι άλλα πολλά που ποτέ δε φανταστήκατε, στο Εργαστήριο Δημιουργικής Μεταποίησης της ΤΗΕΙΑ! 

Σας περιμένουμε!





Φέρνουμε ό,τι ρούχα και αξεσουάρ (δε) θέλουμε!
Χρειαζόμαστε βελόνα, κλωστή, ψαλίδι (μπορείτε να τα προμηθευτείτε και από εμάς).
Μαθαίνουμε να συνθέτουμε, να ράβουμε στο χέρι, αλλά και στη μηχανή!
Διάρκεια 15 ώρες (5x3ώρες).
Ημέρα Τετάρτη 25/1, 8/2, 22/2, 7/3 και 21/3.
Ώρα 18:30-21:30
Κόστος 190
Δώρο τσάντα ραπτικής, 4 μασουράκια και σετ με διάφορα μεγέθη βελόνας για τις δημιουργίες σας!Info: 210 3600 449, Θερμοπυλών 59 & Παραμυθίας 2, Κεραμεικός (Τρίτη-Σάββατο 11:00-21:00)

Προτείνεται ιδιαιτέρως σε άτομα με περιορισμένο χρόνο που θέλουν να αποκτήσουν εξοικίωση με τη ραπτική μηχανή, ώστε να μπορούν να μεταποιούν ρούχα τους ή να κατασκευάζουν αξεσουάρ!
 

No comments:

Post a Comment